• Home  /
  • Mindenmás   /
  • A Grimm-testvérek vándorlásai – képgaléria
A Grimm-testvérek vándorlásai – képgaléria A Grimm-testvérek vándorlásai Full view

A Grimm-testvérek vándorlásai – képgaléria

„A Grimm-testvérek vándorlásai” címmel Kilian Schönberger német fotós mesebeli képeket örökített meg egyszerre misztikus és vészjósló közép-európai tájakról.

„Úgy gondolom, hogy a mi technológia-orientált századunkban mélyen él bennünk a vágy a nyugodt, természetes környezet iránt. Ezért nem csak szép tájképeket szerettem volna készíteni, hanem egy olyan világot kreálni, melybe a néző teljes lényével bele tud mélyedni, és ahol át tudja adni magát meg nem élt történeteknek.”

A képeken átütő mély színek, a részletek tökéletessége és a magával ragadó atmoszféra új értelmet nyer, amikor kiderül: a fotós színvak.

„Megtanultam, hogy ezt az úgynevezett hátrányt hogyan fordítsam előnyömre – egy eszközzé, mellyel megalkothatom saját, egyedi világomat.’

A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai A Grimm-testvérek vándorlásai

Forrás: boredpanda.com

Leave a comment