Elhunyt Dr. Masaro Emoto Elhunyt Dr. Masaro Emoto Full view

Elhunyt Dr. Masaro Emoto

2014. október 17-én egy legenda hagyta maga mögött földi létét. Dr. Masaro Emoto sokak életét változtatta meg, de legalábbis sokakat ejtett gondolkodóba a vízről és a programozott vízről való elméletével.

A ’Mi a csudát tudunk a világról?’ című filmmel, melyben a tudatosságot egy egészen tudományos, ám mégis gyakorlatias szemszögből vizsgálták, új dimenziókat nyitottak meg egy generáció előtt. Sokan ebben a filmben hallottak először a kvantumfizikáról, Dr. Masaro Emoto-ról és munkásságról.

A vízkristályok
A vízkristályok

Dr. Masaro Emoto 1943 július 22-én született, japán író, aki életét a víz kutatásának szentelte, és egy egészen új aspektusból tette azt. Emoto úgy gondolta, hogy az ember tudata képes befolyásolni a víz szerkezetét. Pontosan dokumentálta, hogy milyen molekuláris változásokat hoz létre a vízben az, ha egy egyszerű példát nézve, egy pohár vízre a „szeretlek”, vagy az „utállak” szót tűzte. Bemutatta, hogy a pozitív töltésű szavaknál a víz mikroszkóp alatt jól látható módon gyönyörű kristályszerkezeteket hozott létre, míg a negatív szavaknál pont ellentétes reakció volt megfigyelhető. Az ilyen megváltozott töltéssel, rezgéssel „felcímkézett” vizek elfogyasztása Masaro szerint az üzenettel megegyező tartalmú változást kezd el létrehozni szervezetünkben, hiszen az emberi test végeredményben 60%-ban vízből áll.

1992-ben az ’Open International University’-n (Nemzetközi Szabadegyetem) ’Doctor of Alternative Medicine’ (Az alternatív orvoslás doktora) címet kapott. ’A víz rejtett bölcsessége’ című könyve New Yorkban a bestseller listák élén állt. Az IHM Általános Kutatóintézet vezetője volt, és tiszteletbeli elnöke a Nemzetközi Víz az Életért Alapítványnak.

Emoto munkásságát bár világszerte ismerik, mint minden tudományos-spirituális kutatást, sokan támadják. Vannak elméletek, melyek szerint a víz molekulaváltozásának egészen más okai vannak, mint a ráírt szavak, ám a tényt, hogy milliók életére volt (és van) pozitív hatással munkássága, nem tagadható.

Dr. Emoto utolsó szava felesége elmondása szerint az volt: „Arigato.” (Köszönöm.)

És hogy mi az igazság? Valóban lehet-e szervezetünkre, sejtjeinkre pozitív hatással a pozitív üzenettel felcímkézett víz? Nem tudni, de ha már hiszünk benne, az is egy lépés lehet a gyógyulás felé.

Nyugodjék békében.

A teljes ’Mi a csudát tudunk a világról?’ videó megtekinthető itt (másfél perc a videó elején néma):

Fordította: Leila
Forrás: thespiritscience.net

Leave a comment