Kilenc gyönyörű erdei házikó Kilenc gyönyörű erdei házikó Full view

Kilenc gyönyörű erdei házikó

A békés kis erdei házak a tökéletes környezet ahhoz, hogy elfelejtsük a mindennapi élet nyüzsgését, hogy megtapasztaljuk az erdő békés nyugalmát, hogy ápoljuk, feltöltsük megfáradt lelkünket. 

Nincsenek se órák, se határidők, se szorosan betáblázott mindennapok. Ellenben van egy nap, mely csak a tiéd. Hogy felfedezz. Hogy pihenj. Hogy újult erőre kapj, vagy hogy megtegyél bármit, amit csak szeretnél.

Amikor erdei házakról beszélünk, akkor hajlamosak vagyunk öreg, elhagyatott fa fülkékre asszociálni, ám a ma összegyűjtött képekből is látható, hogy manapság ez már koránt sincs így. Klasszikus amerikai faházikóktól kezdve, tradicionális angol nádtetős otthonon át egészen a legmodernebb luxus lakosztályig bármilyen stílus is álljon hozzánk legközelebb, itt mindenki megtalálja a kedvére valót.

Kilenc gyönyörű erdei házikó Kilenc gyönyörű erdei házikó Kilenc gyönyörű erdei házikó Kilenc gyönyörű erdei házikó Kilenc gyönyörű erdei házikó Kilenc gyönyörű erdei házikó Kilenc gyönyörű erdei házikó Kilenc gyönyörű erdei házikó Kilenc gyönyörű erdei házikó

Forrás: marvelous-homes.com és altering-perspectives.com

Leave a comment