• Home  /
  • Archive by category "Mindenmás"

Regisztráció

2016-03-180

Kedves Vásárlónk! Biztonsági okokból regisztrációra a vásárlás végén, a kosárba pakolást követően van lehetőség. Amennyiben cikkeinkhez szeretne hozzászólni, úgy azt regisztráció nélkül, email címet és nevet megadva is megteheti. Amennyiben
Tovább

Blog: Csak kitartóan fuss bele a nap utolsó sugarába!

2015-08-110

A futás egy szentimentalista szemszögéből.
Tovább

Öt vígjáték meglepően mély üzenettel

2015-02-030

A filmek sokunk számára életünk központi részét képezik. Kapcsolódni tudunk hozzájuk, megnevettetnek vagy megríkatnak, menekülést kínálnak a mindennapi élet gyötrelmei és megpróbáltatásai elől.
Tovább

A Grimm-testvérek vándorlásai – képgaléria

2015-01-220

„A Grimm-testvérek vándorlásai” címmel Kilian Schönberger német fotós mesebeli képeket örökített meg egyszerre misztikus és vészjósló közép-európai tájakról.
Tovább

Csodálatos képek a várandósságról

2015-01-170

Adam Opris, a Floridai fotós gyakorlatilag a vízben nőtt fel – esküvői fotók és életképek nappal, víz alatti kismamafotózás éjjel. Gyönyörű képek következnek.
Tovább

Mesebeli befagyott tavak és óceánok – képgaléria

2015-01-080

A tavak önmagukban is csodálatosak tudnak lenni, de a téli fagy egy egészen új dimenzióba emeli szépségüket. A megfagyó víz lenyűgöző mintákat, csipkézett vonalakat, tökéletes buborékokat, szabályos hópelyheket kreál a kék, a zöld és a fehér minden lehetséges árnyalatában.
Tovább

Öt dokumentumfilm a tudomány határmezsgyéjén

2014-12-130

A mainstream dokumentumfilmeken túlmutatóan összeszedtük most az az öt filmet, mely a valóságot egy kicsit más szemszögből boncolgatja. Orgon mező, kvantumfizika, globális agy és a kollektív tudatosság… 1. Az embernek
Tovább

Kilenc gyönyörű erdei házikó

2014-12-100

A békés kis erdei házak a tökéletes környezet ahhoz, hogy elfelejtsük a mindennapi élet nyüzsgését, hogy megtapasztaljuk az erdő békés nyugalmát, hogy ápoljuk, feltöltsük megfáradt lelkünket.
Tovább

Azok a csodálatos állatok!

2014-12-090

Az 1960-at megelőző években az állatok intelligenciájával kapcsolatos kutatások leginkább a viselkedésükre összpontosítottak, gondoljunk például Pavlov kutyáira, vagy Thorndike instrumentális kondicionálására. 1960 után a kutatási terület egyre inkább elkezdett az állati megismerés megértésének irányába változni, és számos vita alakult ki arról, hogy vajon az állatok valóban tudatosak-e, avagy sem.
Tovább

Hat tudattágító film, amely megkérdőjelezi a valóságot

2014-12-020

Mi az álom, és mi a valóság? Vajon valóságos-e az életünk? Milyen tapasztalás a lét örök körforgása, az újjászületés és halál? Hogy alakul ki egy ‘idegen’ lényben az emberi tudatosság? Milyen egy „betépett film” testen kívüli utazással időn és téren át, a halálod utáni pillanatokban? Milyen relatív és álomszerű minden, amit érzékelünk?
Tovább