• Home  /
  • Archive by category "Pénzügyek"

A pénzügy is lehet más – Interjú kicsit másképp

2014-09-210

A pénzügy is lehet más. Ezt itthon talán már nehéz elképzelni, hiszen az utóbbi években a pénzügyi szektorban kialakult bizalmatlanság valós okokon alapszik. Pénzügyi kultúra azonban igenis létezik, és bár nehéz elhinni, de ezekben a berkekben is találkozhatunk példamutató értékteremtéssel, megbízhatósággal, és tudatossággal, mely hazánkban talán még kuriózum, más országokban azonban, például Németországban, szimplán realizmus.
Tovább

Karma, reinkarnáció és a pénzügyek – Tudatos pénzügyek I.

2014-09-190

Valamiért nem szeretünk a pénzről beszélni. Legalábbis a spirituális, tudatos úton járók jó része biztosan nem. Ellenérzéseink vannak, ódzkodunk, félünk, bizalmatlanok vagyunk, és talán egy picit még ítélkezünk is. Nem kell, hogy így legyen.
Tovább

A tudatosság következő lépcsője: felelősségteljes pénzügyek 2. rész

2014-08-200

Cikksorozatunk első, bevezető részében megvizsgáltuk a tudatosság, a karma, a reinkarnáció és a pénzügyek összefüggéseit, beszéltünk előítéletekről, asszociációkról, pénzügyi tudatosságról és a teljes elzárkózásról, valamint az ideális arany középútról. Cikksorozatunk második részében azokat a lehetőségeket, tippeket és trükköket gyűjtöttük össze, melyekkel pénzt spórolhatunk meg, extra kedvezményekhez, nem reklámozott támogatásokhoz juthatunk, vagy csak szimplán okosan takarékoskodhatunk.
Tovább